به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا زمانی صبح چهارشنبه در همایش ملی زیست شناسی در ساری با اشاره به اینکه اقتصاد زیستی بحث جدیدی در دنیا است گفت: سوخت و انرژی این اقتصاد از تحقیقات و نوآوری حاصل می شود و برپایه مطالعات بیولوژیک تعریف شده است.
وی افزود: زیست شناسی در فرایندهای زیستی کاربرد دارد و اقتصاد زیستی براساس نیازهای جامعه ایجاد شده است و تا ۲۰۳۰ دنیا به ۵۰ درصد غذای بیشتر نیاز دارد بنابراین در حوزه باید به زیست شناسی توجه کرد.
زمانی ادامه داد: برای اشتغال فارغ التحصیلان زیست شناسی آینده روشنی وجود ندارد اما برای کارآفرینی، ثروت و نیازهای جامعه، زیست شناسی کارکرد ویژه ای دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اشاره به استراتژی دنیا برای اقتصاد زیستی تصریح کرد: کشاورزی پایدار ازجمله استراتژی کلان اقتصاد زیستی است و باید برای رسیدن به اهداف به تکنولوژی زیستی نیاز است.
وی افزود: برای رسیدن به ارزش افزوده بیشتر در مسائل اقتصادی، برنامه ای در حوزه منابع زیستی و اقتصاد زیستی نیاز داریم تا منجر به خلق ثروت شود.
زمانی تاکید کرد: برای پیاده کردن الگوی جهانی در زمینه اقتصاد زیستی باید علم، صنعت، دولت و مردم در کنار هم قرار گیرند و اگر این اعتقاد ایجاد شود رسیدن به هدف ممکن خواهد بود.
سومین همایش ملی زیست شناسی با حضور پژوهشگرانی از مناطق مختلف کشور و به مدت دو روز در ساری در حال برگزاری است.
نظر شما